Voorgerecht :

Visschotel onder saus van de chef
kabeljauw / gerookte zalm / julienne van prei / bladerdeegje

Hoofdgerechten :

Filet van zeewolf / wijnsausje van de chef
Zuiderse salade / 3 paprika / pasta

--

Contrefilet Belgisch Witblauw op de grill
peperroomsaus / slaatje en verse Boerenfrietjes

--

Spies van rundvlees Witblauw / op de grill
 Naar wens gebakken / slaatje en frietjes

Caesarsalade met kopreepjes, Parmezaanschilfers, eitje, brood of frietjes 

Vegetarische schotel is er steeds te verkrijgen

 

LUNCHMENU OP ZATERDAGMIDDAG :  €38 apéritief inbegrepen 
     Cava of fruitsap
     --
     Huisbereide kroketten van Bezembinderbeenham
     of
     Scampispies met kruidendressing
     --
     Steak op de grill met slaatje en frietjes
     pepersaus of champignonsaus
     of
     Visschotel onder kreeftensaus, kroketten
     (Kabeljauw - tongrol - roze zalm - coquille - grijze garnalen)
     --
     Dame Blanche of Irish Coffee