Zomermenu €42

we serveren deze menu tot 25 augustus 

Huisbereide mosselkroket
garnituur
--
Côte à l'os van Belgisch Witblauw 1 persoon
saus naar keuze
slaatje en frietjes
--
IJs vanille-aardbei
verse aardbeien en slagroom
of
Irish Coffee

Suggestiemenu €42

van 28 augustus tem 15 september

Nazormers slaatje met gerookte kwartel
Bezembinderspek
kropsla / groene boontjes / rode ui
--
Spies van Filet pur (Belgisch Witblauw)
naar wens gebakken
pepersaus
sla en frietjes
of
Forel in de oven
saus van de chef
tomatenslaatje en frietjes
--
Stracciatella-ijs met warme chocoladesaus
toefje slagroom

Suggestiemenu €42

van 6 tot 27 oktober

Voorgerechtenbord :
Wildpastei van everzwijn, notensla
notenmengeling, konfijt van vijgen
consommé van duif
briochetoast
--
Filet van wilde eend met zijn saus
herfstgarnituur
aardappelkroketten
of
Tangrolletjes op Normandische wijze
roomsaus / champignons / spinaziepuree
--
Vanille-ijs / parels van zoute caramel / slagroom