Suggestiemenu juli €42

Voorgerechtenbord :
Bonbon van groentetartaar en gerookte zalm
kwarteleitjes
--
Spies van rundvlees op de grill
Belgisch Witblauw
Peperroom
Sla en frietjes
of
Forel in de oven
Sausje van de chef
Tomatensalade en frietjes
--
Dessert met aardbeien,
vanille-ijs en zwarte peper

Mosselmenu €39,5

Huisbereide mosselkroket
artisanaal gerookte zalm
garnituur
--
Zeeuwse mosselen
natuur of op wijze van de chef (met look/tijm/wijn/Provençaalse kruiden)
geserveerd met mosselsausje
brood of frietjes
--
Dame Blanche
of
koffie



Suggestiemenu augustus  €42

Torentje
gerookte heilbot
komkommer/rode ui/aardappel/pijnboompitten
garnituur
--
Pladijsfilet
rivierkreeftenstaartjes en garnalen,
huisbereide tartaarsaus
zomers slaatje en krielaardappelen
of
Rundsspies van Belgisch Witblauw op de grill
Stroganoffsaus
sla en frietjes
--
Dame Noire
Slagroom/chocoladesaus/advocaat

Suggestiemenu september €42

Visschotel onder kreeftensaus
Duizendbladengebakje
--
Gebakken roze zalm met scampi
saus van de chef
julienne van prei
spinaziepuree
of
Iberico varkenshaasje
zoete aardappel /pastinaak / champignons
kroketten
--
Vanille-ijs
meringue / rode vruchten