Suggestie/wildmenu €45

van 30 oktober tem 24 november

Wildpastei met garnituur
gerookte eendenborst
uienkonfijt / nootjesmengeling / portogelei
--
spoom van citroensorbet en bubbels
als tussengerechtje
--
Filet van Fazant 'Fine Champagne'
Wildgarnituur
gratinaardappelen
--
'Champignon de Paris'
Chocolademousse / meringue
chocoladesaus / vanille-ijs

Suggestiemenu €42
van 27 november tem 22 december

Scampi met getomatteerde currysaus
Millefeuille
--
Filet van schelvis
Groen kruidig sausje
Prei, gepofte tomaatcerise en garnaaltjes
frietjes
of
Ragout van hertekalf
winterganituur
amandelbolletjes
--
chocomousse van Ruby Callebaut chocolade


Kerstmenu €55
van 25 tem 29 december

Feestelijke hapjes
--
bonbon met gerookte zalm
rivierkreeftenstaartjes
--
Glaasje sorbet als verfrissend tussendoortje
keuze uit verschillende smaken
--
Filet van Fazant 'Fine Champagne'
Wintergarnituur
kroketten
--
IJs Heiβe Liebe
Vanille-ijs met warme rode vruchten
Toefje slagroom


Feestmaandmenu €46

van 2 tem 26 januari

Feestelijk hapje
--
Warme visschotel
zalm/coquille/tongrol
zachte roomsaus met tomatenblokjes
--
verfrissende sorbet als tussendoortje
--
Filet van eendenborst met accaciahoningsaus
Winterse groentjes
Kroketten
--
Feestelijke IJstaart