Weekend 27-28-29 november

Afhaallijst, tijdig telefonisch bestellen op 09 3772432

Afhalen kan op vrijdag en zaterdag van 17u tot 18u30 en op zondag van 11u tot 12u30

Huisbereide apéroballetjes
.  10 kaas   €13
.  10 beenham   €14
.  10 grijze garnalen   €17
.  10 fazant   €16

Champignonsoep 1 liter   €5

Huisbereide wildkroketten van fazant per stuk : €3,4

Voor de kinderen : gehaktballetjes met tomatensaus, appelmoes en puree   €9

.  Tongrolletjes op Normandische wijze, roomsaus, juliennegroentjes  €20
.  Scampi met currysaus, slaatje   €19
.  Gebakken paling, met tartaarsaus of in 't groen of in de room, slaatje   €25
.  Ragout van fazant 'Fine Champagne'   €22
.  Gentse waterzooi met kip  €18
.  Steak tartaar met slaatje   €20
Deze gerechten met puree, krieltjes of 1x gebakken frietjes

als dessert 

.  Huisbereide chocolademousse   €5
.  Chocolademoeulleux  €5

Blijf/eet in je kot-menu  €35
Scampi diabolique
of
huisbereide wildkroketten van fazant, garnituur
///
Ragout van fazant 'Fine Champagne'
of
Tongrolletjes Normandische wijze, roomsaus, juliennegroentjes
///
Huisbereide chocolademousse

En !!!!
Op zondag 6 december verzorgen we een takeaway 'Sinterklaas' ontbijt/brunch @ €23
Inhoud van het pakket : fruitsap, Huisgebakken cake, ovenvers gebakken brood en koffiekoeken, confituur, honing, botertjes, roerbakken eitje met spek, gerookte zalm, krabsla, speculoos, chocolade, mandarijntjes speciaal meegebracht van de Sint uit Spanje, yoghurt, jonge kaas en stukje Franse kaas, Serranoham, Bezembinder Beenham uit Kleit, salami en frikandon.
Bestellen voor vrijdagavond 4 december en afhalen op 6 december vanaf 8u tot 11u

AFHAALMENU KERSTAVOND @ €42
telefonisch bestellen op 093772432 ten laatste op maandag 21 december
en de bestelling afhalen op 24 december van 12u tot 16u

Scampi met look-rodepestosaus
couscousparels
of
Wildpastei
Rillette/vijgenconfijt/mandarijn/brioche
--
Tongrol/kabeljauw/coquille/roomsaus met juliennegroentjes
Millefeuille/spinaziepuree
of
Wildragout van hertekalf
Jonagold met veenbessen/spruitjes/pastinaak/oesterzwammen/kroketten of kruidenkrieltjes
--
parfait met speculoos
of
Huisbereide chocolademousse
parels van zoute caramel, rood fruit

Deze gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen, 
de voorgerechten @ €14, de hoofdgerechten @ €25, de parfait @ €5 en de chocomousse @ €6

Zie ook onderaan de volgende menu voor nog meer gerechten,tapas, dranken

AFHAALMENU OUDEJAARSAVOND  @ €45
telefonisch bestellen op 093772432 ten laatste op maandag 28 december
en de bestelling afhalen op 31 december, van 12u tot 16u

Bonbon van rivierkreeftjes
aardappelgarnaalsalade/gerookte zalm
of
Carpaccio van Limousin rundvlees
Parmezaankrullen/gekleurde tomaatcerise/rucola/pesto/pijnboompitten
--
Tongrol/scampi/coquille/boterroomsaus/prei/champignons
Sterretjesmillefeuille/kruidenpuree
of
Filet van Parelhoen
Portosaus/petersieliewortel/pastinaak/puree van zoete aardappel
Truffelpuree/kroketten
--
Panna Cotta St.Sylvester
rode vruchten
of
Huisbereide chocolademousse,
parels van zoute caramel, rood fruit

Deze gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen,
de voorgerechten @ 16, het vis-hoofdgerecht @ €26, het vleeshoofdgerecht @ €25, de desserten @ €6

 

VOOR DE KIDS : met appelmoes of slaatje, kroketten of frietjes
   gehaktballetjes met tomatensaus   €9
   5 scampi natuur, look of curry   €13
OOK TE VERKRIJGEN :
// Oesters Franse Fine Claire Gillardeau per stuk  €3,5
// Oesters Zeeuwse creuses per stuk  €2,5
// Garnaalkroketten per stuk   €3,5
// Wildkroketten van fazant per stuk   €3
// Huisbereide apéroballetjes
     10 kaas  €13
     10 beenham   €14
     10 grijze garnalen   €17
     10 fazant   €16
// 6 scampi fritti met huisbereide tartaarsaus   €14
// Bretoense vissoep met visstukjes   per liter   €14
// Tomatensoep met balletjes  per liter   €6

// Cocktail van de chef 1/2 liter  €15
// Aangepaste wijnen te verkrijgen in het restaurant